Herfstvierdaagse Persoonlijk Leiderschap

Wat is het?

Je bent 4 dagen samen met gelijkgestemden ergens op een mooie plek in Nederland. Het programma is afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkeling binnen jouw eigen werkcontext. Je brengt tijd samen door, maar ook alleen; er is ingevulde tijd én vrije tijd; we gaan -letterlijk en figuurlijk- naar binnen en naar buiten. We zoeken iedere keer weer naar een passende locatie met een mooie ligging, waar het goed van eten en drinken is en met een- en tweepersoonskamers. De eerstvolgende keer (15 t/m 18 oktober 2020) is dat op Buitengoed de Uylenburg in Delfgauw.

Voor wie?

Ben jij iemand die leidinggeeft aan anderen? Aan een team, een klas, een groep, een afdeling? Dan ben je dus ook iemand die leidinggeeft aan zichzelf! Het één kan namelijk niet zonder het ander. Wil jij dat leiderschap verder onderzoeken, ontwikkelen en verdiepen? Dan kom je in deze week helemaal aan je trekken. Hij is bedoeld voor mensen die meer willen weten en leren over leidinggeven aan zichzelf en leidinggeven aan anderen.

Wat doen we?

Gedurende 4 dagen gaan we op een ontdekkingstocht naar onszelf: Wie ben ik als persoon? En wie ben ik als professional? En hoe komen deze twee facetten van mij bij elkaar? Hoe beïnvloeden ze elkaar, hoe belemmeren ze elkaar en hoe verrijken ze elkaar?

We gaan vooral van alles dóen, simpelweg omdat doen de beste manier van denken is.  Natuurlijk worden de ervaringen gekaderd en ondertiteld. Op deze manier worden theorie en praktijk tot één geheel verweven. Kort samengevat, we gaan ervaren, bewegen, leren van en met elkaar, hoofd/hart/handen, grenzen onderzoeken en waar nodig verleggen, vernieuwen, uitproberen, lachen, plezier maken, naar buiten en naar binnen.

Resultaten?

Je ontwikkelt inzicht in jouw belemmerende en stimulerende patronen, o.a. op het gebied van doen en denken. Je daarvan bewust zijn is een heel belangrijke eerste stap op weg naar (persoonlijk) leiderschap.

Je leert te vertrouwen op jezelf en op je intuïtie. Je leert niet alleen je kracht en je kwaliteiten kennen, maar ook je belemmeringen en valkuilen.  Je leert eerlijk te zijn naar jezelf en naar anderen. Oordelen maken plaats voor de realiteit. Je gaat naar huis met een dieper begrip van wie jij bent en hoe jij die inzichten kunt vertalen naar jouw leiderschap.

Data, locatie, kosten?

 • Datum: 15 oktober (10 uur) t/m 18 oktober (16 uur) 2020
 • Locatie: ergens op een mooie plek in Nederland
 • Kosten voor de hele cursus: € 1495,- all inclusive

Deze week is bedoeld voor individuele deelnemers. Het is ook mogelijk om deze week met je team te volgen. Als je wilt verkennen hoe een dergelijke week met jouw team eruit zou kunnen zien, neem dan contact met ons op.

Q&A

 • Is deze herfstweek geschikt voor iedereen?
  Deze week is voor iedereen die zijn/haar (persoonlijk) leiderschap wil ontwikkelen.
 • Hoe groot is de groep?
  Minimaal 6 personen – maximaal 10 personen.
 • Wat bedoelen jullie met hoofd-hart-handen?
  We spreken jullie aan op alle niveaus:
  – je zult aan het denken worden gezet, we zullen aan overtuigingen morrelen, jullie op dwaalsporen zetten;
  – we zullen ‘matters of the heart’ niet uit de weg gaan (integendeel, ze zijn een integraal onderdeel van ontwikkeling en groei);
  – je zult aan t werk gezet worden, met mooie opdrachten, werkvormen en ervaringsgerichte oefeningen
 • Is er nog lege tijd in deze week gereserveerd?
  Zeker weten! Lege tijd = integratietijd

Geïnteresseerd in deze training?

Bel of mail ons als je interesse hebt in de training “Herfstvierdaagse Persoonlijk Leiderschap“. We vertellen je er graag meer over.